Maklumat Semasa

11 November 2010

Keputusan UPSR 2010

Tahniah Kepada Pasangan Kembar Adik Danyasri dan Damanah Raj.
Hadiah Istimewa Pasangan Kembar Yang Berjaya Mendapat 5A UPSR 2010. Anugerah Jabatan Pelajaran Melaka (JPM) disampaikan oleh Ketua Unit Sektor Penilaian Dan Peperiksaan Jabatan Pelajaran Melaka. En. Yazid Bin Baharom dan Tn Hj Daud Bin Kassim.

Tahniah dan syabas kepada murid-murid yang mendapat 5A dalam UPSR tahun 2010. Setelah sepuluh tahun SK. Gangsa beroperasi, barulah tahun ini pencapaian 5A dalam UPSR mencapai angka 15 orang. Tahniah sekali lagi. Teruskan usaha anda demi untuk mencapai kecemerlangan yang seterusnya. Tahniah kepada semua guru dan warga SK. Gangsa yang terlibat sama ada secara langsung ataupun tidak. Tidak lupa juga kepada PIBG yang banyak membantu dan memberi sokongan kepada pihak sekolah. Mari kita panjatkan kesyukuran ke hadarat Allah SWT di atas kejayaan ini. KEGIGIHAN MENJAMIN KEJAYAAN.
Antara murid yang mendapat kejayaan 4A 1B dalam UPSR tahun 2010. Tahniah....Jangan kecewa dengan keputusan anda. Anda telah berusaha dangan penuh gigih. Bersyukur di atas kejayaan ini.


3 ulasan:

 1. TAHNIAH! AKAN TERPAHAT MENJADI SEJARAH SEKOLAH. YG DPT 4A 1B, CUBA BUAT RAYUAN.. INSYA ALLAH KALAU ADA REZEKI BERUBAH KEPUTUSANNYA...

  TAHNIAH UNTUK SEMUA WARGA SK GANGSA...

  BalasPadam
 2. Tahniah Damana raj dan Danya sri , kami sekeluarga berasa bangga atas pencapaian anda.
  - kumares

  BalasPadam
 3. Congrats to all the students who scored well in UPSR 2010. And Hip Hip Hurayyyyyyy to the twince Damana Raaj & Danya Sri. We are so proud of both of you. May your victory be a mile stone to acheive your future dreams. We wish you all success...love your aunt & grandma...Ipoh, Perak

  BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...